Theetuin De Turfstaeker

Belangrijk nieuws

Na 8 seizoenen met plezier Theetuin De Turfstaeker aan de Schepengraaf gerund te hebben sluiten wij op 24 september 2018 voorgoed de deuren van onze theetuin en gaan alleen nog verder met de Bed and Breakfast. 

 

Wij willen iedereen bedanken voor al hun bezoekjes en bij deze laten weten dat we het weekend van 22 en 23 september voor het laatst geopend zijn voor passanten. Op zondag is de keuken niet geopend maar zorgen wij ervoor dat iedereen toch wat krijgt.

 

Iedereen bedankt,

 

Math en Maddy

 

In 2011 werd onze lang gekoesterde droom eindelijk werkelijkheid: op 24 april van dat jaar opende onze Theetuin De Turfstaeker zijn deuren.

 

In de jaren die volgden is onze nostalgisch ingerichte Theetuin uitgegroeid tot een bekende trekpleister voor mensen die behoefte hebben aan een gezellig samenzijn in een landelijke sfeer, onder het genot van een goed gesprek en een heerlijk hapje en drankje van onze kleine kaart.

Wij staan bekend om onze ambachtelijk gemaakte gerechten. Vooral onze zelfgebakken appeltaart en huisgemaakte High Tea zijn erg populair!

 

Of u nu zomaar even aan komt waaien of een rustpauze wilt inlassen in uw wandeling, fietstocht of rit te paard: bij Theetuin De Turfstaeker is het goed vertoeven en bent u van donderdag tot en met zondag het hele jaar door van harte welkom.


Officiële opening van Theetuin De Turfstaeker op 24 april 2011U kunt bij ons ook voor groepen (van 2 tot 60 personen) reserveren. Neemt u daarvoor even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Zie voor meer informatie over onze Theetuin het bovenstaande submenu.

Onze contactgegevens en een routebeschrijving vindt u hier.

 

Heeft u genoten van uw bezoek aan Theetuin De Turfstaeker? Laat het ons en anderen weten in ons Gastenboek!