Reviews

Wat schreven onze B & B gasten in ons gastenboek?

(Meer reviews vindt u op Bed & Breakfast Nederland en Booking.com.)

 

27 december 2017

 

Thanks a lot for everything.
We could not have had it better!

 

S. and E.M.

 

26 november 2017

 

Excellent in every way.
Thank you so much.

 

M., D. and T., UK

 

15 november 2017

 

Bedankt voor jullie gastvrijheid.
Wij hebben een fijne tijd gehad in jullie top-B & B.

 

A. en R., Pijnacker

 

vertaling bovenstaande Chinese tekst:

 

"Hartelijk bedankt voor de warme ontvangst en de goede verzorging van de baas en bazin, ik voel me hier thuis zoals bij mijn moeder. Het ontbijt dat de bazin zelf heeft klaargemaakt was heerlijk."

 

19 september 2017

 

Prima verblijf, TOP!


Bedankt,

A. en J.L., Wouw

 

12 september 2017

 

The BEST B & B I have ever stayed in!!
Thank you so much for your warmth and hospitality.

 

J.H.

 

8 september 2017

 

Lieve Maddy en Math,

 

Wat een geweldige vier dagen hebben we mogen beleven in jullie B & B.
De kamer is echt totaal af. Wij hebben genoten van het ontbijt en als 'toetje' mee mogen high-tea-en.
Ook Joey heeft de tijd van zijn leven gehad. Alle wandelingen en het spelen met jullie schatten.


Dankjewel voor alles en hopelijk tot ziens,

P. en E., Spijkenisse

 

25 augustus 2017

 

Maddy en Math,

 

Het was maar één overnachting maar we hebben genoten van het verblijf in de mooie en sfeervol ingerichte kamer en van het heerlijke uitgebreide ontbijt.
De locatie is perfect.
Veel succes verder.

 

Bedankt,
E. en J., Liempde

 

18 augustus 2017

 

Maddy en Math,

 

We zijn hartelijk en gezellig ontvangen!
We hebben erg genoten van ons verblijf in jullie B & B.
Hierdoor hebben we een andere kijk gekregen op B & B.
Veel succes verder en blijf zo enthousiast.
We komen hier vast nog terug!

 

Bedankt, groetjes,
C. en K.

 

13 augustus 2017

 

We hebben genoten van jullie goede zorgen en gastvrijheid.

 

Groetjes,
P. en C.

 

4 augustus 2017

 

Beste Maddy,

 

Het was heerlijk om een paar dagen in jullie B & B te verblijven.
We geven alles een dikke 10 en komen graag nog een keer terug!
We hopen dat jullie dit nog lang vol kunnen houden met het oog op de gezondheid.

 

Liefs en groet,
R. en P., Oosterbeek

 

Augustus 2017

 

Maddy & Math,

 

Na een warme ontvangst waren we blij verrast met zo'n mooie, gezellig en prachtig ingerichte kamer!
Alles tiptop, echt de 'MAX'... Ons hondje 'Fiedel' is hier ook zo verwend, dus m.a.w. voor ons was het 200% geslaagd.
Het overheerlijke ontbijt, de leuke babbel, de vele dieren en de mooie, stille omgeving gaven ons een zalig vakantiegevoel.
Je ziet ons zeker terug!

 

Bedankt en alvast succes in wat je doet,
je doet het goed!

 

K. en W. uit Ieper, België

 

22. Juli 2017

 

Nach einer 700 km Radtour (Vechte, Zwolle, Utrecht...) das schönste B u B.
Hier wären wir gerne noch länger geblieben, aber wir können ja wiederkommen, mit dem Auto von Köln ein Katzensprung!


Bis bald!

 

I. u. I., Frechen (bei Köln)

 

21 juli 2017

 

Dag Maddy/Math,

 

Dankjewel voor de gastvrijheid, de mooie kamer, de ruimte om onszelf te zijn.
Genoten van de flashmob van onze dochter in Weert, van het geocoachen in Weert en gewoon het zijn.
Veel succes en geluk op deze hele mooie stille plek.

 

Namasté, B. en W.

 

In de Stilte komen de antwoorden.

 

P.S. Dank voor het heerlijke ontbijt op de kamer.

 

14-17 juli 2017

 

Thank you for welcoming us to your amazing B & B.
It was an honor for us to stay here.
We look forward to a next visit.

 

M. & L. S., Michigan (USA)

 

9 juli 2017

 

Heel mooi, verzorgd, lekker ontbijt en supervriendelijk.
Een aanrader!!!

 

K. en H., Dentergem (België)

 

9 juli 2017

 

Het was voortreffelijk!
Voor herhaling vatbaar.

 

Hartelijke groeten,

 

H. & J., Nieuw Amsterdam (Drenthe)

 

 15-18 juni 2017

 

Wat hebben wij genoten!


- Van de prachtige, sfeervolle kamers, welke van alle gemakken zijn voorzien.
Aan werkelijk alles is gedacht. Van een gezellig kaarsje op tafel tot een hor voor het raampje en muggenspray! En zelfs voerbakken voor onze hond.


- Van de hartelijke ontvangst en de gezellige gesprekjes bij het ontbijt.


- Van het heerlijke, verrassende ontbijt dat elke morgen weert tot in de puntjes was verzorgd.


- Van het prachtige uitzicht over de vijver met al de dieren daarin en omheen.


- Van gewoon de TOTALE AMBIANCE, zowel in de kamer als in het theehuis.

 

Heel hartelijk bedankt Math en Maddy voor deze heerlijke dagen.
Wij komen zeker een keer terug!

 

R. & S.

 

Juni 2017

 

We hebben genoten!!
Eén nachtje was te kort, we komen zeker nog een keer terug!
Alles was super!
Prachtige kamers! Alles ziet er mooi en gezellig uit!!
Bedankt voor de gastvrijheid!

 

M. & E.

 

 

Mei 2017


M & M,


Tussen 35°+, donder en bliksem en gang-bangende kooikereenden in; enorme weldaad, welzijn en plezier beleefd door jullie 'zorg' en gastheerschap, het overdadige ontbijt, en de luxe en stijl in het appartement.
Dat dit plekje lang mag blijven bestaan!


M. & E.

 

 

7-10 mei 2017

 

Beste Maddy en Math,

 

Wat een hartelijke ontvangst ondanks de drukte in de theetuin afgelopen zondag.

Wij mochten op kamer 2. Wat een mooie, grote kamer en sfeervol ingericht. Twee makkelijke fauteuils om ontspannen te lezen, kletsen en een wijntje te drinken. Ook koffie en thee niet te vergeten was ruim aanwezig op de kamer.

Wat wij ook heel erg fijn vonden was een gewone tafel met stoelen op de kamer. Zo konden wij gezellig spelletjes doen, daar houden wij van.

Het bed is prima, heerlijk geslapen. Daarna de geweldige 'regen'douche. Top ingerichte badkamer, plek voor je eigen spulletjes, fijn!

Het ontbijt is ook overweldigend, jullie doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Super!!

We hebben ook nog genoten van ons eigen terras en de zon onder zien gaan, geweldig!

We wensen jullie veel succes met B & B De Turfstaeker.

Eindeloos gefietst hier!

 

D. en A. M., Muiderberg

 

 

10-12 april 2017

 

Wat een heerlijke mini-vakantie.

Prachtige kamer en luxe ontbijt.

Gisterenavond een prachtige zonsondergang vanuit onze kamer.

Vandaag heerlijk golfen.

Wij zullen jullie B & B aanraden in het Westen.

 

Hartelijk dank,

H. en M.

 

 

3-5 april 2017

 

Beste Math & Maddy,

 

We hebben ontzettend genoten!

Zo fijn... ruime kamer, lekker ontbijt, zonnig terras, prachtig uitzicht vanop de kamer...

Gewoonweg... FANTASTISCH!

Juno, onze golden retriever, vond het hier ook SUPER.

Ik stuur de foto's van Lotje, Jenny, het poesje & Juno zeker door!

We komen zeker nog eens terug... jullie zijn fantastische, warme mensen! ECHT 'TOP'!

 

Liefs, E., M. & J.

 

 

 

31 december 2016 - 1 januari 2017

 

We hebben genoten van een heerlijk rustig Oud & Nieuw!
Wat een verademing na het lawaai van de stad.
Wij wensen jullie voor 2017 liefde, gezondheid en veel geluk met 'De Turfstaeker'!

Nogmaals dank,


P. en S. v. H., Hengelo
& Bruce

 

4 december 2016

 

Beste Maddy en Math,

 

Hartelijk dank voor een heerlijk weekend in jullie mooie Turfstaeker.

We hebben genoten van de prachtig ingerichte kamer en het heerlijke ontbijt.
We zullen ongetwijfeld en met heel veel plezier terugkomen.

 

R. & B. H.

 

 4 t/m 6 november 2016

 

Math en Maddy,

 

Een "secret" weekend moest 't worden,
En bij de Turfstaeker zelfs zonder zorgen.
Jullie zaten ook in 't "complot"
En die vrijdagmiddag schrok ik mij rot.
Ik moest met Gerda hier 2 nachten verblijven,
maar het werden 2 superdagen, zonder te overdrijven.
Jullie service, gastvrijheid, ze waren ons al bekend,
Maar dit weekend werden we door jullie helemáál verwend.
Een supermooie kamer, een luxe ontbijt en veel leuke dieren,
Waar kan men een leuk weekend zó fijn vieren.
Bij de Turfstaeker in Ospel aan de Schepengraaf.
Nogmaals, Maddy en Math, bij jullie is 't gaaf.
Wij komen nog vaak aan, ook voor al dat schoons,
En natuurlijk ook voor die overheerlijke scones.
Ga zo hopelijk nog lang door met jullie goede zaak,
Want met zo'n Bed & Breakfast schiet je altijd raak.

 

Bedankt voor alles,
G. en H. uit Roermond

 

 september 2016

 

Math en Maddy,

 

Goede verzorging, mooie locatie en geweldig ontbijt.
Naast de gastvrijheid.
Een aanrader.

 

R. en T.

 

 31 augustus t/m 1 september 2016

 

Beste Maddy,

Wat een GEWELDIG B & B
Alles perfect, 't is "Thuiskomen"
Dit verdient een Dikke 10!!
En wij komen zeker terug!

 

N. uit Geleen, G. uit Grootebroek

 

 27 augustus 2016

 

Een dikke vette 10.
Proficiat
Zo'n gastvrijheid
Zo'n ontbijt
Zo'n accommodatie


Tot nog eens,

H. en B., helemaal uit België

 

 27 augustus 2016

 

Wat een plaatje en wat een ontvangst.
Jullie hebben een van de mooiste B en B's van NL.
Dank nogmaals.

 

G., S., T. en F.

 

 16 t/m 20 augustus 2016

 

Math & Maddy,


Allereerst dank voor jullie gastvrijheid, ontvangst en flexibiliteit. Wij mochten de eerste dag al om 11:00 uur inchecken vanwege het mooie weer.

In kamer 2 geslapen met 2 kinderen (4 jr. & 6 maanden). Heerlijke kamer, douche en bed. Kinderen gratis.... helemaal top.
Niks was te veel gevraagd. Mochten zelfs in de keuken van de theetuin koken om zo een keer niet uit eten te hoeven.
We hebben het heerlijk gehad, al was het weer gelukkig deze dagen erg goed.
Tip: eten in restaurant De Kleine Winst te Nederweert is super!
Nogmaals dank. We komen zeker nog eens terug.


M., I., T. en F.

 

 8 augustus 2016

 

Heerlijke overnachting en ontbijt gehad.
Hartelijke ontvangst, gezellige kamer met bloemetje. Heerlijke douche met rainshower.
Ook nog een terras, jammer genoeg daar geen gebruik van gemaakt, te veel wind.
Al met al, kon niet beter.

 

J. en G. B., Apeldoorn

 

16 t/m 18 juli 2016

 

De Turfstaeker is een heerlijke B & B.
Ondanks een heel druk geboortefeest werden we heel gastvrij ontvangen.
De kamer is gezellig ingericht en het bed slaapt heerlijk.
We hebben hier een paar heerlijke dagen gehad. Bedankt!

 

B. en M., Spaarndam

 

 3 juli 2016

 

Beste Math en Maddy,

 

Bedankt voor jullie gastvrijheid, wát een verwennerij hier!
Heerlijke bedden, heerlijke douche, super ontbijt, één en al rust.
Dat jullie nog maar veel meer gasten mogen ontvangen.
Heel veel succes!

 

Groetjes, D. en J., Maarssen

 

1 januari 2018

 

We hebben hier heerlijk genoten.
Mooie wandelingen. Mooie natuur.
We komen zeker nog een keer terug.
Ga zo door.

 

Groeten uit Twello,
A. en J.

 

15 december 2017

 

Tsjonge, wat een heerlijke plek is dit!
Altijd zo houden, jullie zien ons terug!

 

A. en B. de G., Gouda

 

31 oktober 2017

 

Beste Maddy en Math,

 

Vier dagen hebben wij genoten van:
het uitzicht,
de kamer,
het ontbijt,
de douche,
de omgeving.
Vooral de gastvrijheid. Alles top verzorgd.


Bedankt,

J., N. en L.

 

29 oktober 2017

 

Fijne tijd hier gehad. Prijs/kwaliteit prima.
Bedankt voor gastvrijheid.

 

Fam. B.-W., St. Maartensdijk

 

15 september 2017

 

Mit dem Fahrrad 120 km von Düren nach Ospel - selbst bij Unwetter, Sturm und Regen ein lohnendes Ziel!
Die wunderbare Gastfreundschaft und die schönen Zimmer sind immer eine Reise wert!

Die besten Gastgeber auf unseren Radtouren 2017 (1350 km Erfahrung)!!

 

B. und N.W.
J.N.

 

12 september 2017

 

Hele mooie locatie en heel gastvrije mensen.
Heerlijk ontbijt gehad en onze hond Woozle heeft het goed naar zijn zin gehad.

 

H. en A. de L.

 

9 september 2017

 

Wat een prachtig verblijf.
Goede bedden en alles naar wens.
Vriendelijke mensen.

 

P. en Y., Oss

 

1 september 2017

 

Hallo Maddy und Math,

 

Vielen Dank für eine wunderschöne Zeit bei euch.
Ihr habt hier wirklich ein kleines paradies!
Eure Gastfreundschaft wird uns in Erinnerung bleiben.
Zuhause werden wir sicher sehnsüchtig an die schöne Zeit bei euch zurückdenken.

 

Hoffentlich bis bald,
U. und J.

 

18 augustus 2017

 

Maddy en Math,

 

We hebben het super gehad.
Heerlijk geslapen, heerlijk gegeten.

 

Bedankt,
M. en M.

 

17 augustus 2017

 

Maddy, bedankt voor de gastvrijheid en je goede zorgen.
Wat ziet het er allemaal supermooi uit. Ga zo door!!

 

Bedankt, groetjes,
H. en S.

 

5 augustus 2017

 

Het was heel leuk hier te verblijven.
Hartelijke ontvangst, zeer mooie kamer met alles wat nodig is.
Prima ontbijt, leuke babbel, we voelen ons hier welkom.
Voor alles krijgen jullie '5 bedjes' :-).

 

Groetjes,
G. en K.

 

Augustus 2017

 

Het was weer fijn om bij jullie te zijn!
Nu in kamer 2, ook heel erg goed!
Bedankt voor de gastvrijheid en alle goede zorgen.
Succes met jullie nieuwe schuur!

 

H. en M.

 

3 augustus 2017

 

Lieve Maddy,

 

Math was aan het werk!
In één woord: fantastisch!!
Wij hebben genoten!!!

 

R. en N., Overbeek

 

24. Juli 2017

 

Vieler lieber Dank für die herrliche Aufnahme! Wir haben uns sehr willkommen gefühlt.
Die liebevolle Einrichtung, das pompöse lekkere Frühstück und die Gastfreundlichkeit machen dieser B & B zu etwas ganz Besonderem!
Wir kommen gerne wieder!

 

DANKE & alles Liebe,

 

K., C., A. & A., Wien (Österreich)

 

24-26 juli 2017

 

Beste Maddy en Math,

 

Wij hebben het in jullie B & B heerlijk gehad. Wat een ontzettend gezellige en mooie ruimte.
Aan overal is gedacht, we zijn ook wat ontbijt betreft niet tekort gekomen.
Jullie hebben het fantastisch voor elkaar, we hebben ons erg welkom gevoeld en ook genoten van het welkom... koffie en appeltaart!!
Heel veel succes in alles.
Het gaat jullie goed!

 

N. en J., Utrecht

 

18-20 juli 2017

 

Het was mooi, jullie hebben het goed voor elkaar.
Leuke gastvrouw.

 

R. en W. de M., Loosbroek

 

11-13 juli 2017

 

Ondanks de stevige regenbuien - waar jullie vanwege de voorafgaande droogte heel blij mee waren - hebben we genoten van jullie B & B.
Alles was zo goed voor elkaar en de dieren zijn een extra attractie.
We komen graag nog een keer terug.
Veel succes met je ondernemingen.

 

Liefs van B. M. & F. W.

 

7-10 juli 2017

 

Dank jullie wel voor de geweldige dagen in jullie top B & B!
Wat een verwennerij!
Bospop was super, extra in zo'n goed verblijf.
Tot een volgende keer, groetjes van

 

G. & N. P.

 

2 juli 2017

 

Het was super!!
We komen zeker terug!!

 

H. & M., Sassenheim

 

23-25 juni 2017


Math & Maddy,


Bedankt voor de geweldige tijd hier.
Wat een heerlijke plek om te zijn.
Aan alle details wordt gedacht.
De tafel is zelfs te klein voor het geweldige ontbijt :).
De hoge recensies die overal te vinden zijn over jullie zijn meer dan terecht.
Topverblijf hebben we gehad en we komen zeker nog een keer terug.

 

Groetjes,

 

M. & E.

 

16 juni 2017

 

GEWELDIG!
Verrassend mooi, gezellig en tot in de puntjes verzorgd.
Het ontbijt was ook zooooo lekker!

 

Dank,

 

R. & A.

 

18-21 mei 2017

 

Maddy en Math,

 

Alweer een paar héérlijke dagen bij jullie gehad.
We wisten al wat we konden verwachten, maar toch....
jullie hebben 't weer overtroffen!!
Mooie kamer,
Heerlijk ontbijt,
Gezellige gesprekspartners (jullie twee),
Fijne uitzichten,
Heel veel dieren om van te genieten:
honden, paarden, schapen, eenden, kippen, haan en een kat.
In een woord:

 

KLASSE

 

Dit is zeker weer voor herhaling vatbaar, en daar houden we onszelf aan.
Maar ook tussendoor voor een high tea of scones weten wij de weg naar hier altijd te vinden.

 

Bedankt Maddy & Math, van

 

G. & H., Roermond

 

17 mei 2017

 

Beautiful rooms and surroundings!
Thank you!

 

S. & Z., Belgium

 

7 mei 2017

 

Auf unserer Radtour 'Ronde van Nederland' durften wir hier eine wunderbare, erholsame Übernachtung genießen.

Gestärkt mit tollem Frühstück fahren wir heute weiter.

Vielen Dank und 'tot ziens'!

 

H.-G. und I. D. aus Bielefeld (Duitsland)

 

 

 

24 april 2017

 

Wat een mooie en gezellige B & B.

Alles ziet er netjes uit en piekfijn verzorgd.

Het uitzicht is ook fantastisch, zeker als je van dieren houdt.

We hebben genoten van het heerlijke uitgebreide ontbijt.

Jullie mogen trots zijn op wat jullie hebben neergezet. Ook aan gastvrijheid ontbreekt het niet. De appeltaart was lekker.

 

Hartelijke groet van de Mystery Guests,

C.v.d.V., B.v.d.V. en Mystery Dog K.

 

 

 

7 en 8 april 2017

 

Hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst.

We hebben heerlijk geslapen en genoten van het goed verzorgde ontbijt.

 

A. en A. v. K., Barendrecht

 

 

 

31 januari - 3 februari 2017

 

We hebben het reuze naar de zin gehad.
Heerlijk geslapen.
Super ontbijt.
Ook onze pup Noah had het geweldig naar haar zin.
Hartelijk bedankt voor alles!!

 

Groeten,
G. & J. IJ., Maasdijk

 

8-10 december 2016

 

Beste Maddy en Math,

 

Bedankt voor jullie gastvrijheid!
Wat een verwennerij hier. Super kamer, super ontbijt, mooi uitzicht, rust, en dan al die dieren... héérlijk!
En die douche.... fantastisch.
Bedankt ook voor de 'diervriendelijkheid', onze Verdi heeft genoten.
Ook jullie tips over de eetgelegenheden en wandelingen waren top!
Heel veel succes! Dat jullie nog vele gasten mogen ontvangen.
Wij komen zeker terug!

 

P. & R. v. H.-R.
en 'Verdi', de rode cocker

 

12-14 november 2016

 

Lieve Math & Maddy,

 

Wat een mooie en gastvrije B & B! Tot in de puntjes verzorgd. Ook de hond werd niet vergeten!
Een dikke aanrader!
Lekker geslapen en fantastisch ontbijt :-).
We zeggen het voort!
Helemaal TOP!

 

P. & A.

 

25 september 2016

 

Beste Math & Maddy,

 

Wat een heerlijk verblijf!!
Je doet de gordijnen 's morgens open en dan zie je een heerlijk uitzicht met een stuk of 25 koddige eenden die in een rij de vijver in lopen.... ;-)
Wat helemaal een luxe is: ontbijt krijgen in een schattig mandje op de kamer! Heerlijk rustig.... en zóóó uitgebreid.
Dit gaan we onthouden!

 

Lieve groeten,
K.W. & S.

 

11 september 2016

 

Lieve Maddy en Math,

 

Een dikke vette 10 en een griffel!
Alles was top met een extraatje van jullie gastvrije en persoonlijke touch.
Als zeer regelmatige hotel / B & B bezoeker kan en durf ik te beweren dat jullie voor mij de winnaars zijn van de B en B "tulpen" tussen 2012 en 2016!
Geweldig, dank dat we hier mochten verblijven, mogelijk tot een volgende keer.

 

R.

 

Hierbij kan ik mij natuurlijk alleen maar aansluiten. Het was geweldig!

 

Liefs, J.

 

2 t/m 5 september 2016

 

Math en Maddy,

Bedankt voor de afgelopen dagen, mooie kamer, een heerlijke douche, en niet te vergeten jullie gastvrijheid en de gezellige gesprekjes!!
Het heerlijke ontbijt was een mooi begin van de dag.
We zeggen het voort op de Veluwe! We weten jullie te vinden als we weer in deze regio gaan fietsen!

 

Groet, W. en A., Ede

 

12 t/m 14 augustus 2016

 

Heerlijk verblijf gehad in jullie B & B. Wat een sfeervolle kamers.
Goed geïsoleerd, heerlijke douches, prachtige tv en smaakvol ingericht.
Bedankt voor het gastvrij onthaal en tot ziens!


M. en F.
P. en X.

 

7 tot 9 augustus 2016

 

Math & Maddy,


Een hele mooie B & B, mooi verzorgd, goede bedden, proper sanitair!
Alles netjes verzorgd en alles voorzien incl. mooi uitzicht en mooi weer.
Een goede keuze gemaakt, en veel succes & Dikke Proficiat!!


L., R. & QT (ze heeft genoten van de mat en eetbakje xxx), Overpelt (België)

 

23 en 24 juli 2016

 

Heel fijn weekend weg gehad bij jullie!
Bedankt voor de gastvrijheid (en het heerlijke ontbijt).
Alles is tot in de puntjes verzorgd, mooie kamers, fijn bed en die douche! Fantastisch.

 

Groetjes van N. & A. en J. & M.

 

16 juli 2016

 

Beste Math en Maddy,

 

Wat een geweldig mooie B en B! Prachtige ligging, met een heel mooi uitzicht! Rust en ruimte! Heerlijk geslapen!
En een royaal en super verzorgd ontbijt!
Heel veel succes gewenst, we komen graag nog een keer!

 

H. en J. van B.-L., Doesburg

 

3 juli 2016

 

Gisteren gebeld en we mochten langskomen, ook al was de B & B "officieel" nog niet open.
Hier hebben we niks van gemerkt: wat een genot en gastvrijheid.
Hopelijk mogen nog vele gasten dit meemaken en blijven jullie dit met net zoveel plezier doen.

 

J. & S., Delft